Twee merrie’s Elite geworden tijdens de Ibop in Zeeland!

Afgelopen vrijdag 25 september gingen we met 2 merries naar manege de Kroo in Zeeland om de Ibop te rijden. Zoals altijd was het weer super georganiseerd door KWPN zeeland.

Hurona (v. Jazz x Negro x Vincent) gefokt en in eigendom van familie De Feijter (wwww.doornhofdressagehorses.nl) kwam als eerste aan de beurt. De nog maar 3 jarige merrie liet zich goed zien vooral de tweede ronde. Ze kreeg een super mooi punten aantal van 80 punten waarbij vooral de kracht en balans van de merrie positief genoemd werden. Hurona is drachtig van Charmeur en gespoeld door Glamourdale.

image

High Pleasure (v. Bretton Woods x Jazz x Ferro) gefokt en in eigendom van familie Plaizier. De merrie komt uit dezelfde moeder als de goedgekeurde KWPN hengst Dark Pleasure. High Pleasure is nog maar kort onder het zadel maar liet zich goed zien. Het is een hele fijne merrie om te rijden en dat viel ook de jury op. Ze kreeg een hele mooie score van 82 punten wat ook de hoogste dagscore was! High Pleasure is gedekt door Sezuan.

image

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.