Nashville SW (v. Secret x Jazz) foto door Lysanne Eijlander.

Nashville SW wint de Zuid-Holland Dressage Cup

Afgelopen zondag vond er bij manege Chardon de Zuid Holland-Dressage Cup plaats. Hier mocht ik Nashville SW (v. Secret x Jazz) presenteren in de 3-jarige rubriek.

Nashville SW heb ik nu bijna 5 maanden onder het zadel. Vorige week zijn we voor het eerst op ander terrein gaan oefenen en zondag mocht hij mee naar de Zuid-Holland Dressage Cup. Nashville SW is een erg mooie verschijning in de ring met 3 hele goede gangen. Hij was al super fijn rond te rijden op deze jonge leeftijd. Nashville SW toonde een ontspannen en compleet proefje tijdens de presentatie waar ook de jury van onder de indruk was, de jury vond hem met name uitblinken met zijn sterke galop waar hij dan ook een 9,5 voor kreeg. Met een 9 voor de stap, draf, gedragenheid & souplesse en de algemene indruk en een 8,5 voor exterieur kwamen we uit op een uitstekende score van 90,5 punten. Hiermee mochten we in de finale overrijden waarmee Nashville SW boven de concurrentie bleef en we de 3-jarige rubriek van de Zuid-Holland Dressage Cup op onze naam mochten schrijven!

Nashville SW is in eigendom van Marco te Brake en Charlotte Dekker en we willen ook de eigenaren feliciteren met dit mooie resultaat en het vertrouwen in ons als combinatie.

Nashville SW (v. Secret x Jazz) foto door Lysanne Eijlander.

Nashville SW (v. Secret x Jazz) foto door Lysanne Eijlander.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.