Training & africhting

Sinds 2010 heb ik mijn Dressuur- trainingstal gestart en is gevestigd op Stal Rozenven te Schijf. De hoofdactiviteiten zijn het opleiden van (jonge) getalenteerde dressuurpaarden van een basis naar hoger niveau, het africhten van jonge paarden en het geven van dressuurinstructie. Erg belangrijk vind ik dat jonge paarden een goede basis krijgen die zij nodig hebben voor hun verder loopbaan als dressuurpaard.

Competitie mogelijkheden

Het is mogelijk om de jonge paarden uit te laten brengen op jonge paarden competitie’s als de Pavo Cup, Subli Cup, VSN troffee, Ibop proef etc. De afgelopen jaren zijn er jaar op jaar vele successen geboekt met jonge paarden bij deze competitie’s. Naast deze eerder genoemde competitie’s is het natuurlijk ook mogelijk om uw paard uit te laten brengen in de basissport en waar mogelijk in de Subtop. Het is erg belangrijk om jonge paarden die meedoen aan de jonge paarden wedstrijden ook een goede basis bij te brengen waarbij zij in hun verdere carrière veel profijt kunnen hebben.

Op dit moment breng ik paarden uit in de basissport tot en met de Prix st George.

Ervaring

Voordat ik mijn eigen trainingstal begon heb ik 3 jaar bij Dressuurstal Frenk Jespers gewerkt en daarna 2,5 jaar bij Dressuurstal Van Baalen. Hier heb ik erg veel geleerd over het omgaan met paarden en vooral het opleiden van een jong paard naar een hoger niveau. Inmiddels train ik al een aantal jaar bij Emmelie Scholtens.

Gediplomeerd instructeur

Onlangs heb ik mijn Orun instructeurs diploma behaald. Ik vind het erg leuk om mijn opgedane kennis over te brengen aan enthousiaste ruiters en amazone’s van alle niveau’s.

Meer info

Heb je vragen of wil je meer informatie kijk dan bij contact voor alle contactinformatie.