BK indoor 20

Succesvolle Brabantse Kampioenschappen!

Vorig weekend vonden de Brabantse kampioenschappen plaats in Schijndel. Ik kwam hier aan de start met Resims Invito in de klasse Z1 en met Intro K in de klasse Z2.

Resims Invito (Fürstelball x Sandro Hit) stond er goed aan en liet een nette proef zien. Hiermee scoorden we 71,8 % in de eerste proef waarmee we gelijk aan de leiding kwamen! Ook in de finale deed Resims Invito weer goed zijn best en wisten we concurrentie achter ons te laten. Hiermee zijn we Brabants Kampioen geworden in de klasse Z1!

Intro K (KWPN ggk, Apache x Rousseau) liet zich ook van zijn beste kant zien. In de eerste proef behaalden we een nette 2e plaats met 68%. Hierdoor mochten we in de finale onze kür op muziek rijden. Onze kür is gemaakt door Annelies Tuenter van Kür op maat. Ook bij de kür op muziek bleef Intro K er goed aan staan bij deze mooie muziek klanken en zetten we een goede proef weg. Hier behaalden we 73,4% mee! In het eindklassement zijn we geëindigd op een 2e plaats en zijn we reservekampioen in de klasse Z2!

Met beide paarden mag ik aan start komen op de Nederlandse kampioenschappen. Ook heb ik met Intro K een ticket bemachtigd om aan start te komen bij The Dutch Masters – indoor Brabant!

Resims Invito (Fürstenball x Sandor Hit) Foto door Nicolette van Hoek fotografie.

Resims Invito (Fürstenball x Sandor Hit) Foto door Nicolette van Hoek fotografie.

Intro K (KWPN ggk, Apache x Rousseau)

Intro K (KWPN ggk, Apache x Rousseau)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.