invito

Resims Invito en Intro K door naar observaties WK Jonge dressuurpaarden

Dit jaar zullen we met twee 5- jarige paarden mee doen in het selectietraject om kans te maken op een plekje in de Nederlandse afvaardiging naar het WK Jonge Dressuurpaarden wat van 2 tm 5 augustus in Ermelo wordt georganiseerd.

Resims Invito (hengst, KWPN aangewezen) staat sinds zomer 2016 bij ons in training. Hij is in eigendom van Resim Facilitair Paardencentrum te Harskamp. Invito is een fijn en werkwillig paard die nog weinig wedstrijdervaring heeft. Desondanks liep hij zeer geroutineerd door de proef heen. Resims Invito stamt af van de hengst Fürstenball en is een zoon van de volle zus van de KWPN en Oldenburg goedgekeurde hengst Santano.

Ook KWPN-Hengst Intro K mag zich presenteren tijdens de observatietraingen voor het WK. Intro k v. Apache uit Zastrade (ster-vrl.keur-doc-preferent-prestatie v. Rousseau) van Daan en Dirk Kösters laat zich eigenlijk altijd fijn rijden en weet sport en fokkerij op dit moment goed te combineren.

We zijn erg blij dat beide hengsten door mogen in het selectietraject.

De volgende stap in het selectietraject is de Eerste Sportsfit WK-selectie Ermelo op 19 en 20 april. De beste 25 paarden per jaargang gaan vanuit daar weer een ronde verder.  In onderstaand schema vind u het hele selectietraject.

18-01-11-schema-uitzending-world-breeding-championships-young-horses-dressage-2018-definitief-sportsfit

IMG_0697

Intro K (v. Apache) foto: Digishots

invito

Resims Invito (v. Fürstenball) foto: Wilma Frentz

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.