Montgomery C (Johnson x Ferro)

Montgomery C valt op bij het NRPS

Afgelopen vrijdag zag de NRPS hengstenkeuringscommissie Montgomery C (Johnson x Ferro) op 19 februari 2021 in Ermelo op drie onderdelen:  op het hard, aan de longe en onder het zadel. Joyce Lenaerts zei namens de commissie lovend: “Deze hengst heeft ons enorm kunnen overtuigen! Het is een mooie langgelijnde hengst die over veel uitstraling beschikt, met een hele mooie, goede beentechniek en veel houding en balans.”
Hij werd dus grif aangewezen.
Sinds de zomer nadat hij onder het zadel is genomen na zijn aanwijzing vorig jaar bij het KWPN, heb ik hem in training. Ik heb een band met hem. Tien jaar geleden reed ik als werknemer bij Van Baalen zijn inmiddels beroemde volle broer Ben Johnson DVB als vier-jarige wel eens, nu hem. Ik herken veel. We waren nu al een hele tijd niet van huis geweest natuurlijk, maar het is zo’n fijne, eerlijke en werkwillige hengst. 

 Montgomery C is in eigendom van C. van Andel en stal van Vliet, wij feliciteren ook de eigenaren en fokkers met dit mooie resultaat.

Ik kijk uit naar de NRPS Hengstenshow met Montgomery C die plaats zal vinden op Paas-zaterdag 3 april bij De Nieuwe Heuvel in Lunteren.

Montgomery C (Johnson x Ferro)

Montgomery C (Johnson x Ferro)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.