king pleasure - kopie

Jonge paarden van start aan VWF Dressuur in Delft

Sinds jaren doen we al mee met jonge paarden aan de VWF Dresuur bij Manege Prinsenstad in Delft. Voor veel 3 jarige dressuurpaarden is dit de eerste jonge paarden wedstrijd van het seizoen. Zo ook voor jonge talenten King’s Pleasure en Vanilla. Het aantal deelnemers aan deze wedstrijd is ook erg groot, wat het altijd een leuke wedstrijd maakt. De aller beste jonge dressuurpaarden uit Nederland doen aan deze wedstrijd mee.

King’s Pleasure is een jonge in Oldenburg goedgekeurde zoon van Dark Pleasure uit een Elite sport merrie Cozette (v. Johnson) van fokker W.L. Plaizier te Heerjansdam. Deze fijne hengst van eigenaren heren Reesink en van Dalsem scoorde onder andere een 9 voor draf en daarnaast vele 8en.

Vanilla (v. Vivaldi x Donnerhall) van de Amerikaanse Anne Howard liet eveneens een fijne verrichting zien en scoorde mooie cijfers. Leuk detail, Anne Howard is de eigenaresse van Dark Pleasure, de KWPN hengst die we eveneens getraind hebben.

Beide paarden vonden het erg spannend maar lieten zien over hele fijne karakters te beschikken en beloftes te zijn voor de toekomst.

king pleasure - kopie

vanilla - kopie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.