Hele mooie succesvolle dagen tijden het KWPN kampioenschap!

Het is nu alweer een week geleden dat de Kwpn kampioenschappen werden gehouden in Ermelo.

image

Foto door Ton Stappers               Gigolo K

Bij de 4 jarige dressuurpaarden kwamen Gigolo K en Girona aan de start. Bij de 5 jarige Future en Famorka.

Alle paarden liepen goede proeven de eerste dag. Gigolo, Girona en Future bereikte ruimschoots de finale. Famorka liep een goede proef maar haalde met niet genoeg.

Gigolo liep in de halve finale echt heel goed en behaalde 84 punten en een 4e plaats van de 90 paarden! Dat was echt top! Girona haalde 81 punten en werd 15e. Future haalde 80 en daarmee ook de finale.

Girona kwam als eerst aan de start op de finale dag. Ze liet zich super zien maar was nog wat groen in de proef onderdelen. Toch kreeg ze 9ens voor de draf en galop en de jury was erg positief! Ze kreeg 82 en werd uiteindelijke 12! Gefeliciteerd ook aan Trudy en Bas Wilschut, eigenaren en fokkers van Girona.

Gigolo heeft zich 2 dagen heel goed laten zien met heel positief jury commentaar. We waren dan ook super blij met de 9e plaats in het totaalklassement van de 90 paarden!

image

 

 

 

 

 

Foto door Ton Stappers              Gigolo K

Future heeft ook laten zien dat hij veel kwaliteit heeft en een juiste instelling. Met nog maar heel weinig wedstrijdervaring liep hij 2 super proeven met veel complimenten en mooie scores!

Alle 4 de paarden mogen volgend jaar wk selecties lopen, hier zijn we dus erg blij mee!!

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.