Kroonjuweel BH

Brabants Kampioen M1!

Afgelopen weekend werden de Brabantse kampioenschappen gehouden in Schijndel. In de voorgaande weken heb ik met Kroonjuweel BH (v. Sir Donnerhall x Ferro) meegedaan met de selecties voor de Brabantse kampioenschappen.

Kroonjuweel BH heeft nog weinig wedstrijd ervaring maar wat laat hij zich super zien in de ring. In de eerste selectie, wat tevens zijn wedstrijddebuut was, had Kroonjuweel BH nog wat spanning maar liet hierbij al nette stukken zien, we wonnen de rubriek met 70%.

De tweede selectie groeide het vertrouwen steeds meer waardoor we een hele fijne en ontspannen proef konden laten zien. Ondanks wat kleine foutjes gingen we weer met de winst naar huis en behaalden we 73%, hiermee waren wij kringkampioen van regio West-Brabant in de klasse M1!

Gisteren mochten we ons dan laten zien op de Brabantse kampioenschappen in Schijndel. Kroonjuweel BH voelde erg fijn aan waardoor we een hele nette complete proef konden laten zien waarin zijn talent duidelijk naar voren komt. Ook alle 3 de jury’s waren erg te spreken over ons, dit leverden mooie protocollen op en een totaal score van 73,7%. Met bijna 4% los van de nummer 2 mogen wij ons nu ook Brabants kampioen van de klasse M1 noemen!

Kroonjuweel BH is een erg fijn paard wat zich laat zien in de ring, ik kijk uit naar de Nederlandse kampioenschappen met hem!

Kroonjuweel BH is in eigendom van Kari Kelsey, wij feliciteren ook haar met dit mooie resultaat van Kroonjuweel BH en bedanken haar voor het vertrouwen in ons als combinatie!

Kroonjuweel BH (v. Sir Donnerhall x Ferro)

Kroonjuweel BH (v. Sir Donnerhall x Ferro)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.